Vijesti

PS+ godišnja pretplata je na velikom sniženju u Hrvatskoj

Sjećate se kad je 365 dana PlayStation Plus pretplate koštalo isto toliko? Bila su to davna i lijepa vremena jer PlayStation Plus 365 dana već dugo vremena ima cijenu od 489kn u dućanima ili 438kn na PlayStation Storeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nekad 365 kuna, a u zadnje vrijeme 489kn

Zato je sad pravo vrijeme da si obnovite ili kupite PlayStation Plus pretplatu budući da je do 26.3. snižena na 369kn što nije malo. Uštedit ćete 120kn. Još ovaj mjesec je na PlayStation Plusu odlični Modern Warfare Remastered.

Ako nemate ni tih 369kn što je sasvim uredu, možete kupiti i na rate. Akcija na pretplatu je u svim dućanima kod nas, a na rate (36 njih) možete kupiti u Sancta Domenici ako nemate gotovine.

Iskoristite ovo jer ako i imate aktivnu pretplatu, novih 365 dana vam se broji od dana isteka vaše trenutne pretplate. Akcija vrijedi za sve stare i buduće PlayStation vlasnike.

PlayStation Store često ima sniženje pretplate, ali u većini slučaja popust mogu ostvariti samo novi korisnici PS+ pretplate. Kupnjom kartice u dućanima kod možete ukucati kad želite i tko želi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano