Vijesti

Od sad PS4 igrači mogu igrati PS5 igre. Ako imate jako dobrog prijatelja

Naravno, pod pretpostavkom da vam prijatelj dopusti da ga gledate dok se igra ili da preuzmete virtualni kontroler u svoje ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Share Play je na PlayStationu 4 u vrijeme izlaska bila prilično inovativna ideja. Nećemo sada o tome kako funkcionira, jer to već općepoznato. Dolaskom PlayStationa 5, oni koji se nisu prebacili na novu generaciju mogli su samo sliniti nad PS5 igrama i maštati kako će ih jednog dana igrati.

No Sony misli i na te patnike te je omogućio da umolite PSN prijatelja da vam dopusti da ga gledate dok igra omiljenu vam PS5 igru. Ako je isti iznimno dobre volje, moći će vam i prepustiti virtualni kontroler, a zatim možete i vi, preko žice, okusiti tu divnu čar nove generacije.

Za to je potrebno da oboje imate aktivnu PS Plus pretplatu te relativno brz i stabilan internet. Sesije su limitirane na 60 minuta, no pozitivno je što se nakon jedne sesije može odmah pokrenuti druga. Tako defakto možete kroz Share Play odigrati čitavu igru. Naravno, bez nekih bitnih značajki poput haptičke vibracije i adaptivnih triggera.

Koga ćete od vaših virtualnih prijatelja gnjaviti da vam dopusti malo igranja na njihovom PS5?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano