Vijesti

PS4 igre rade fantastično na PS5 konzoli – učitavanja puno brža uz puno više FPS-ova

Izašle su prve PS5 recenzije i dojmovi medija (naša je konzola također stigla, i ovim putem se zahvaljujemo dostavnoj službi što je držala naš PS5 tri dana u skladištu), pa ćemo izdvojiti neke od bitnijih svari koje će vam pomoći u odluci oko kupnje konzole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jako bitan podatak je da PS4 igre rade fantastično na PS5 konzoli. Iako Bloodborne i dalje ne radi u 60FPS-a, pojedine igre dobile su ogroman FPS boost.

Digital Foundry tvrdi da je Sony napravio fantastičan posao. Imajte na umu da većina igara nije i neće primiti nekakav poseban PS5 patch, a svejedno igre rade puno bolje.

Ako vam ovo nije dovoljno dobro onda pogledajte koliko znači SSD disk u PS5 konzoli. U nekim igrača, učitavanja su i više od duplo kraćih. Pogledajte samo primjer Miles Moralesa. PS5 ga učita za 11 sekundi dok PS4 Pro konzoli treba čak 1:11 minuta. Nevjerojatno.

Bit će pravi užitak ponoviti neke PS4 igre na PS5 konzoli.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano