Vijesti

PS5 ekskluziva Stellar Blade dobila novi prikaz, izlazi u travnju

“Sigurno izlazi ove godine”, pisali smo prije mjesec dana, a sada je Sony i službeno na State of Play prezentaciji potvrdio datum izlaska “svojeg” Stellar Bladea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapravo, Steallar Blade pripada korejskom studiju Shift Up, a Sony financira razvoj ekskluzivno za PS5. Igri tepaju da je “Sonyjeva Bayonneta” jer protagonistica teta Eve je jednako utegnuta poput Nintendove “tete”, a potom se i igra slično.

Kako bilo, Sony jako računa na ovu third party ekskluzivu. Radnja se odvija na Zemlji u postapokaliptičnoj budućnosti gdje su planetu zauzeli vanzemaljski monstruozni neprijatelji. Ono što je ostalo od ljudi je protjerano, a Eve i njezina frakcija oslobođenja pokušat će vratiti Zemlju čovječanstvu.

Ova akcijska avantura igra se kao klasičan hack’n’slash, pa ako volite takav način igranja ovo bi vam svakako moglo biti zanimljivo. U prezentaciji dugoj preko 6 minuta možete se upoznati s osnovama priče, s različitim varijacijama neprijatelja od kojih ima i over the top golemih bossova, a na kraju je zakazan datum – Stellar Blade izlazi 26. 4.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano