Vijesti

PS5 izgleda bucmasto na prvim slikama nakon izlaska iz tvornice

Na internet su procurile prve prave fotografije PlayStationa 5 nakon silaska s tvorničke trake. Moramo priznati da PS5 zaista izgleda ogromno iz određenih kutova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To posebno ide stražnjoj stranici konzole gdje su smješteni svi konektori te stranice na kojoj su ispisane deklaracije. Dobra stvar je da PS5 u tom položaju nećemo promatrati nikad.

S prednje strane u horizontalnom položaju PS5 izgleda nešto bolje, makar će mnogi komentirati da je i tu glomazan, međutim, uvjereni smo kako je to pitanje perspektive i krivog kuta slikanja.

Dobili smo i prvu ikad sliku stalka (koji će biti besplatan), a zanimljiva je poluga s desne strane koja izgleda da će biti dodatan “osigurač” prilikom postavljanja ove 4.5 kg teške i skoro 40 centimetara visoke konzole u vertikalnom položaju (i bez stalka) .

Što kažete? Izgleda li i vama PS5 preglomazno? Dok ga ne vidimo uživo ne mi ne bismo. Istina je, PS5 je po dimenzijama zaista ogromna konzola, međutim, čini nam se da su neke od ovih slika, a posebno slika prednje strane uslikane iz pogrešnog kuta, pa se doima još veće nego što jest.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano