Vijesti

PS5 je dobio još jednu vrlo zanimljivu launch igru

The Pathless je nova igra koju ćemo moći zaigrati na launchu PlayStation 5 konzole. Doduše – igru ćete moći odigrati i na PS4 konzoli te PC-u putem Epic Games Storea, ali PS5 verzija donosi benefite kao što su nativna 4K rezolucija, ultra brza učitavanja i DualSense čuda koja tek trebamo sami osjetiti i upoznati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studio Giant Squid proslavio se velikim indie hitom Abzu, a The Pathless je do sada njihov daleko najambiciozniji projekt na kojemu su radili. Ako se sjećate gameplay demonstracije od prije nekoliko mjeseci, riječ je o open world avanturi koja nema nikakvih indikatora ili mape koja će nas usmjeravati, nego je na igraču da istraži kompletan svijet i u ulozi Huntera makne kletvu koja se spustila na predivan svijet igre.

Igra nema čak ni fast travela koji nam i neće biti potreban jednom kada vidite kojim brzinom se kreće naš lik i njegov suputnik – orao.

The Pathless izlazi 12.11. za PS5, PS4 i PC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano