Vijesti

PS5 je toliko opasna roba da se prodaje na isti način kao i oružje

Potražnja uvelike nadmašuje ponudu. Zbog toga je PS5 kod preprodaje jako na cijeni čemu možete svjedočiti ako bacite letimičan pogled na oglase. Uz to kad na hrpu dodamo i razne prevare, ne treba čuditi da pojedine trgovine uvode jako stroge mjere kod prodaje te jako željene Sonyjeve konzole.

Tako je član pod imenom CantuM95 na redditu otkrio kako Walmart (u kojem radi) ništa ne prepušta slučaju i ima jako stroge uvjete kod isporuke PS5-ice svojim kupcima. Kao prvo, zalihe PS5 konzole zaključavaju posebno u uredu menadžmenta, a kada kupac treba preuzeti PS5, s njime je u pratnji Co-Menadžer, asistent menadžera i supervizor tima. Na kraju otkriva kako je ovaj način istovjetan onome kada se kupuje oružje. Tko bi rekao da će jednog dana doći do toga da se nešto bezazleno kao konzola prodaje kao i oružje.

Počeli su se javljati i drugi članovi koji kažu kako bi im u pojedinim dućanima security izvršio primopredaju konzole, dok onima koji su preuzeli PS5 na tipičan način ne bi bilo svejedno čak ni kad bi prošetali do auta na parkingu. Jedan član je tako rekao da ga je na putu do parkiranog auta s konzolom sa strane pratilo pet para očiju od kojih su dvojica čak lagano krenula prema njemu. Brzinski se zaključao u autu i otišao. Ili se konzola skriva prekrivanjem dok se nosi jer očito je jako vruća roba.

Izvor: reddit.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close