Vijesti

Quick Resume na XSX postat će još bolji do kraja mjeseca

Značajka na Xboxu koja radi veliku razliku u dvoboju next-gen konzola kasnije ovog mjeseca postat će još bolja. Quick Resume bit će još brži i dobit će još naprednije mogućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od bržeg i naprednijeg SSD-a na PlayStationu 5, onaj na Xbox Series X i S sposoban je pauzirati igru u bilo kojem trenutku i “ugasiti” je točno u takvom stanju. Možete nastaviti igrati bilo koju igru, a kada se vratite u prethodnu nastavit ćete igrati točno u trenutku u kojem ste stali.

Radi se o revolucionarnoj mogućnosti koju smo očekivali i na PS5, ali dosad je još uvijek nismo dobili. Kako bilo, ona će u ovomjesečnoj nadogradnji na Xboxu postati još bolja utoliko što će se na jedno mjesto moći grupirati sve igre koje su pauzirane/suspendirane.

I ne samo to, Quick Resume bit će još brži i stabilniji. Unaprjeđenja će dobiti i audio kod media aplikacija, Game Pass sekcija koja će automatski prikazivati trailere igara, a stiže i nova dinamična tema Motes

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano