Vijesti

Radi li From Software na novoj Armored Core igri? Ovo su prvi screenshotovi

AŽURIRANJE VIJESTI, 15;00

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Procurili su screenshotovi iz upitnika From Softwarea o kojem smo pisali ranije danas. Slike su pečatirane imenima primatelja upitnika, stoga su precrtane bijelim crtama. Možete ih pogledati ovdje.

STARA VIJEST:
Nakon 2012. vrijeme je za novi nastavak legendarnog serijala.

Forumaš s Resetere Red Liquorice tvrdi kako je od From Softwarea primio upitnik s opisom igre koja neupitno vuče prema Armored Coreu. Opisuje se 3D sci-fi svijet s mechovima, kreiran od Hideatake Miyazakia dinamične akcije te s velikom slobodom kretanja i kustomizacije.

Spominju se kultisti, vladine organizacije, korporacije i plaćeničke vojske, a svi oni bore se oko vanzemaljske tvari koja bi mogla drastično unaprijediti ljudsku civilizaciju.

Navodno su priloženi i screenshotovi te dva kratka videa iz igre, međutim, autor navodi kako su oni pečatirani, stoga ih “nije pametno otkrivati”.

Red Liquorice gameplay opisuje kao soulovski, a pitanje je žele li to fanovi serijala. Podsjećamo, posljednji Armored Core izašao je 2012., također iz studija From Softwarea, a ocjene kritičara bile su podijeljene s prosjekom ocjena od tek 63 na Metacriticu.

Bio novi Armored Core stvaran ili ne, From Software nastavlja peglati Elden Ring uoči izlaska 25. 2. Bit će to njihova najveća i najambicioznija igra dosad.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano