Vijesti

Od danas je Rage 2 besplatan na EGS-u; pospremite ga u idućih 7 dana i vaš je zauvijek

AŽURIRANJE VIJESTI 19.2.
Rage 2 i Absolute Drift besplatni su na Epic Games Storeu sve do 25. 2. Kada ih jednom kupite besplatno za nula kuna, vaši su zauvijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STARA VIJEST:
EGS nas i dalje nastavlja uveseljavati i činit će to i dalje. Zahvaljujući EGS-u, naigrali smo se podosta odličnih i sasvim besplatnih igara, a tradicija se nastavlja i u ovoj 2021. godini gdje će Epic Games Store podijeliti hrpu igara besplatno.

Trenutno možete preuzeti besplatno Halcyon 6 – retro svemirski- strategijski RPG naslov s elementima gradnje. Riječ je o prilično kompleksnoj igri i ako vam ne smeta pikselasta grafika – čekaju vas sati i sati zabave.

Idući tjedan, od 18.2. Epic Games Store poklanja dvije igre – Absolute Drift i vjerujemo puno zanimljiviji naslov – RAGE 2. Rage 2 je sasvim zabavna i vrlo solidna FPS pucačina koja dolazi iz redova idSoftwarea i Bethesde.

Nema razloga da ne isprobate igru ako ima dovoljno jak PC i volite FPS pucačine. Ne zaboravite od 18-25.2. preuzeti ove dvije igre. Ne trebamo posebno naglašavati da kad jednom preuzmete igre besplatno – one ostaju zauvijek u vašem vlasništvu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano