Vijesti

Ragnarok dolazi…!

IGN je odabrao jako ‘čudno’ vrijeme za rezime kompletne priče God of Wara iz 2018. godine. Čini nam se da je ekipa iz IGN-a dobila mogućnost ranije vidjeti ono o čemu mi duže vrijeme nagađamo i slušamo glasine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasine tvrde da 8. 7. stiže novi PlayStation Future of Gaming Show, a u glavnom fokusu navodno je God of War: Ragnarok. Prema glasinama trebali bismo dobiti kompletno novu najavu, te prvi gameplay prikaz. Sličnu stvar je Sony napravio i s prethodnikom, kad je pokazao gameplay 2017. godine na PlayStation konferenciji.

Definitivno pogledajte i prisjetite se koliko je ova igra fenomenalna

Ako pogledamo ostatak Sonyjeve obitelji – svi su radili ili rade kraće varijante svojih igara za PS5. Vidjeli ste da smo ovih dana pisali kako Death Stranding, te Ghost of Tsushima dobivaju Director’s Cut i dodatne ekspanzije, dok smo već ranije igrali sjajnog Miles Moralesa.

Međutim, Sancta Monica je od samog izlaska God of Wara radila tek na nekolicini zakrpa, a znamo da je posljednja među njima omogućila igranje igre u 60FPS-a na PS5 konzoli. Četiri godine od izlaska GoW-a iz 2018. godine bit će u travnju 2022. godine. Zašto je sve ovo bitno? Bit će sve jasno kad pogledate video koji objašnjava koliko je igra napredovala u navedenom periodu. Novi God of War: Ragnarok izlazi iduće godine i vjerujemo da će biti prava poslastica u svakom smislu te riječi.

https://www.youtube.com/watch?v=jisjbL_aZEI&list=WL&index=11&t=353s

Smatrate li da ćemo vidjeti gameplay novog God of Wara na Sonyjevom događaju?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano