Vijesti

Rainbow Six Quarantine igramo najkasnije ove jeseni

A možda čak i ranije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijeme je financijskih izvještaja za prethodnu fiskalnu godinu te planova za sljedeću. Kako su izvještaji za investitore i dioničare često javni, u njima se ponekad mogu pronaći i vrlo vrijedne informacije o izlascima igara ili prvi glas o nenajavljenim igrama. Ubisoftov financijski plan tako otkriva okvirni datum izlaska za mnogima iznimno iščekivanu taktičku pucačinu Rainbow Six Quarantine.

Nastavak popularnog Siegea bi svjetlo dana trebao ugledati prije 30. rujna ove godine. Nažalost, to je sve što je Ubisoft objavio vezano za datum izlaska. Vjerujemo kako bi više informacija moglo doći tijekom E3 sajma sljedeći mjesec, gdje će Ubisoft sigurno predstaviti igre koje izlaze u prodaju ove godine.

Rujanski okvir se poklapa i s izlaskom druge Ubisoftove “AAA” igre – Far Cry 6. Iako je naizgled nelogično da izdavač izdaje dva velika naslova u kratkom vremenskom razmaku, Ubisoft je upravo to napravio prošle godine. Watch Dogs Legion i Assassin’s Creed Valhalla su izašli u svega nekoliko tjedana razmaka jedan od drugoga. Je li ovakav scenario izgledan i ove godine? Sve ćemo saznati idući mjesec.

Rainbow Six Quarantine izlazi za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S/X te PC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano