Vijesti

Rally ekspanzija za Forzu Horizon 5 donosi novu golemu mapu

Nekoliko tjedana dijeli nas od izlaska druge velike ekspanzije za popularnu Forzu Horizon 5. Za Rally Adventure ekspanziju s fokusom na reli i offroad utrkivanje, developeri iz Playground Gamesa pripremili su čitavu jednu novu regiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova regija je ujedno i potpuno nova mapa. Sierra Nueva donosi 6 različitih bioma s bogatom vegetacijom te mješavinom asfaltiranih, zemljanih i pješčanih cesta koje će se deformirati sa svakim prolaskom automobila.

Mostovi, slapovi, pustinje, zelena brdašca, palmine šume, rudnici… sve su to mjesta i objekti preko kojih ćemo se otkrivati, a izgledaju toliko lijepo da je zapravo prava šteta što u Forzi Horizuon 5 nema dvokotača. Čitavu mapu možete detaljno pogledati iznad u galeriji.

Premijera Rally Adventure ekspanzije zakazana je za 29. 3. po cijeni od 20 eura, a ako od ranije imate kupljen Premium Add-Ons Bundle, nećete morati dodatno plaćati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano