Vijesti

Razvoj remakea Star Wars KOTOR-a navodno je u velikim problemima

Remake Star Wars Knights of the Old Republic iz 2003. naišao je na probleme u razvoju, javlja Jason Schreier za Bloomberg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Developerima iz Aspyr Medie rečeno je kako je cijeli projekt stavljen na čekanje. Naime, dva važna direktora naglo su otpuštena. I to bitna direktora, za dizajn i art, stoga je razvoj KOTOR-a stavljen na čekanje dok se ne popune pozicije te dok nova kreativa ne odredi neki vlastiti smjer.

Navodno je sve teklo glatko do prije nekoliko tjedana. Interni demo je krajem lipnja zadovoljio čelnike Lucas Artsa, zadovoljan je bio i Sony kao marketinški partner, ali vodstvu studija nešto nije bilo po volji. Točnije, zasmetala im je razina produktivnosti te nesrazmjerna količina novca i vremena utrošena u razvoj demoa.

Kraj 2022. ili 2025.?

Da Aspyr Media kao studio ima golemih internih problema govori činjenica kako je remake KOTOR-a planiran za kraj ove godine, dok developeri navodno smatraju kako projekt ne može biti završen prije 2025. Golema je to razlika u planiranju, gotovo pa nevjerojatna.

Embracer grupa kao izdavač u projekt sada uvodi Saber studio, a KOTOR je, kako se čini, na tragu da postane jedna od većih trakavica ove generacije konzola.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano