Vijesti

Red Dead Redemption 2 je dobio Hot Coffee mod

Nekada je svijet bio opuštenije mjesto,. Mlađi igrači se toga možda neće sjećati, ali San Andreas je po izlasku 2004. godine imao unutar igre doslovno pornografsku mini igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hot Coffee mini igra ipak je bila skrivena unutar fajlova igre i postojala je posebna procedura da ju se pokrene, ali činjenica je kako su developeri samostalno kreirali mini igru kojoj se moglo pristupiti čak i na konzolama.

Ukratko, nakon što ste uspješno odradili dejtove s jednom od šest dostupnih dama u igri, otključava se mogućnost spolnog odnosa koji se manifestira kroz ritam mini igru u kojoj je CJ-u cilj dotičnu damu dovesti do vrhunca.

I Arthuru se posrećilo

Kada je otkiven mod unutar igre, razni mediji su razapeli Rockstar, stoga njihove naredne igre nisu nastavile eksperimentirati u tom smjeru. Tako je bilo i s Red Dead Redemptionom 2 za kojeg su se ipak igrači pobrinuli za dozu “akcije”. Što se, vidjet ćete, današnjem Rockstaru baš i ne sviđa.

Naime, moderi su kombinirajući animacije u igri uspjeli posložiti mod u kojem Arthur vodi ljubav s prostitutkama po salonima diljem Divljeg zapada.

https://www.youtube.com/watch?v=-jFcrPtWABE

Izdavaču Red Dead Redemptiona 2 Take Two-u to se ne svidjelo, pa su se obratili moderu da ukloni svoju modifikaciju uz razlog kako se radi o “neprikladnom” sadržaju. I zaista, Take Two to smije zatražiti jer prema uvjetima korištenja modifikacije izvornog koda igre nisu dopuštene. Ipak, ni Rockstar ni Take Two ne reagiraju kada je u pitanju nešto nevine prirode, pa u Rockstarovim igrama postoji čitav niz modifikacija kreiranih od strane igrača koje transformiraju čitave igre, a izdavač i developeri ih ne diraju.

Jedan od modera je razgovoru za PCgamesN otkrio kako su odlučili oglušiti o zahtjev izdavača igre. “Nevjerojatno mi je kako Rockstar smije dodavati prostitutke u igre, a kada netko na internet postavi ovakav mod onda je to ‘neprikladno.”

Dakle, Hot Coffee za Red Dead Redemption 2 do daljnjeg će biti dostupan na Nexus Mods stranicama, a možete ga preuzeti ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano