Vijesti

Red Dead Redemption idući tjedan izlazi na PS4/5 i Nintendo Switch

Dugo se pričalo i pisalo, a sada je konačno najavljen. Red Dead Redemption idući tjedan dolazi na moderne konzole, ali ne u obliku u kakvom smo se nadali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto remastera, ili čak remakea, kakvom su se mnogi nadali, Red Dead Redemption u paketu s Undead Nightmare ekspanzijom (ali bez multiplayera) stižu na Nintendo Switch te PS4 i PS5 kao običan port. Budući da su sve Xbox konzole povratno kompatibilne, Red Dead Redemption već se može igrati na XSX/S kao Xbox 360 naslov, a Rockstar će zaobići PC i ovaj put.

Cijena porta za obje platforme iznosit će 50 eura, a ako igru već imate kupljenu na PS3, morat ćete je kupiti još jednom. Rockstar ne navodi poboljšanja za ovu izvedbu, ako ih uopće bude, ali screenshotovi PlayStation verzije objavljeni su u 4K rezoluciji, pa barem nešto. Upscale je tu, a što sa 60 FPS-a? Možda bude i to, ali zasad izostaje službena potvrda. Bit će lijepo ponovno se podružiti s Johnom Marstonom, premda smo se nadali nešto drugačijem izdanju.

Kako bilo, Red Dead Redemption izlazi na Switch, PS4 i PS5 17. 8. u digitalnom izdanju, a fizičko izdanje uslijedit će 13. 10. ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano