Vijesti

Red Dead Redemptiona 3 sigurno će biti, kaže glumac Arhtura Morgana

Službenom najavom GTA 6 završilo je jedno veliko razdoblje glasina i nagađanja, pa je jedino logično i prirodno da krene ono iduće – kad će Red Redemption 3?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan na X-u, Roger Clark koji je u dvojci “izveo” Arthura Morgana odgovora kako će trojka sigurno jednom izaći, ali nije siguran hoće li on biti u toj igri, pa barem kao sporedni lik. “Ne znam kada bi to moglo biti. Ali nemojte računati na Arthura. Osjećam kako je njegova priča ispričana”, odgovara glumac.

Inače, u svitanje GTA 6 Clark je prilično aktivan na društvenim mrežama. Poput milijuna drugih igrača i on je uzbuđen zbog najave najveće igre svih vremena. Na mrežama danas djeluje više kao Rockstarov odvjetnik, pa tako brani odluku da GTA 6 inicijalno ne izda na PC-u, “jer tako je oduvijek bilo”, a smatra i kako će sadašnji GTA Online dobro koegzistirati s GTA 6.

No da se vratimo na Red Dead Redemption 3, nakon 55 milijuna prodanih primjeraka, svaki drugi studio i izdavač odmah bi nastavio s razvojem idućeg, međutim Rockstarova koka je GTA, koji je pak svijet za sebe. Čak i ako se Rockstar odluči raditi na njemu odmah poslije GTA 6, upitno je hoćemo li RDR 3 igrati prije 2030. i na kojoj generaciji konzola, ako ih u tom desetljeću uopće bude u klasičnom smislu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano