Vijesti

Redfall je s novim gameplay prikazom potvrđen za svibanj

Arkane je na netom završenoj Developer_Direct prezentaciji pokazao 10 minuta novog gameplaya za open-world akcijski FPS Redfall te otkrio konačan datum izlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klasičnoj Arkaneovoj maniri tajanstveni otok na kojem se odvija radnja bit će poprište misterioznih događaja koje ćete, u pauzama od komadanja vampira, razotkrivati solo ili kooperativno online do 4 igrača.

Vampiri su naselili nekoć miran otok, zasjenili sunce te potisnuli more, a potom su većinu stanovnika otoka pretvorili u vlastite sluge ili hranu. Način na koji ćete potjerati vampire te otkriti što se tu točno dogodilo je u potpunosti na vama. Pritom ćete imati na izbor roster heroja s unikatnim gameplay mehanikama i skillovima, na otoku su razasuti arkaneovski maštovita oružja, a sudeći po nimalo škrtom gameplay prikazu, Redfall izgleda prilično zabavno.

Redfall je zakazan za 2. 5. ove godine za Xbox Series S i X te od prvog dana na Game Passu. Nadamo se bez novih odgoda.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra