Vijesti

Reizdanje Mass Effect trilogije ipak ne dolazi ove godine

Novi dan donosi nam i nove informacije vezane za nenajavljeni remastered Mass Effect trilogije. Današnja glasina otkriva nam razlog zbog kojeg kultna trilogija još uvijek nije službeno najavljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznati novinar Jeff Grubb, koji je među prvima otkrio da remastered postoji, javlja kako se EA odlučio odgoditi igru za iduću godinu. Razlog je njihova zabrinutost da kvaliteta prvog naslova nije u razini ostalih nastavaka. Gameplay i grafički prikaz slabije su kvalitete u odnosu na ostatak trilogije i Bioware ne želi da novim igračima prvi dojam o trilogiji bude loš.

Prvi nastavak trebao bi dobiti grafičku i gameplay preobrazbu.

Dobra vijest je kako će Mass Effect: Legendary Edition sadržavati sve DLC-ove koji su izašli za originalne naslove. S obzirom na veliki broj prodavača koji su zabunom pustili u prodaju trilogiju, kao i tvrdnje iz raznih pouzdanih izvora, reizdanje Mass Effecta je uistinu trebalo doći u listopadu. No čini se kako su pandemija i nedovoljan broj sati potrošenih na razvoj reizdanja natjerali Electronic Arts da promijeni datum izlaska igre.

Iako s ovakvim razvojem događaja možda niste zadovoljni, dobra stvar je kako će prvi naslov više nalikovati remakeu nego običnom remasteredu. Izmjene na gameplayu i grafičkom prikazu mogle bi modernizirati prvi dio i kvalitetom ga približiti ostatku trilogije.

Kao i kod svake neslužbene informacije, preporučamo vam da i ovu uzmete s dozom skepse. Iako se ovakvi pouzdani izvori u većini slučajeva pokažu istinitima.

Povezano