Vijesti

Rekordan broj igrača srušio je jučer Destiny 2 servere

Destiny 2 je živ. Dapače, ne da je živ, nego nije nikad bio življi. Serveri su zaista puni igrača. Rekli bismo i prepuni jer je Bungie jučer morao srušiti servere koji nisu izdržali ogromnu navalu igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pazite, samo na Steamu u istom trenutku igru je igralo više od 220 tisuća igrača. Pričamo o jedinstvenim userima koji su se ulogirali gotovo u isto vrijeme. Brojke za PS4 i Xbox One još uvijek nemamo, no sigurni smo da će Bungie danas i njih obznaniti.

New Light

Igra je zaista doživjela procvat prije nekoliko mjeseci kad je Bungie otišao od Activisiona i kad je igračima predstavio novi smjer u kojem će serijal ići. Od jučer sasvim besplatno možete igrati veliku porciju igre koja sad nosi naziv New Light. O tome smo jučer sve rekli.

New Light je sigurno podigao broj igrača, no nova ekspanzija je donijela renesansu u igru. Odvojio sam jedno pola sata kako bih pretražio i pronašao mišljenja igrača, i 95% njih je oduševljeno Shadowkeepom. Bungie je rekao da im je ovo najveća i najbolja ekspanzija koju su napravili i to je očito tako.

Kad želite igrati, a ispred vas više od 24 tisuće igrača čeka svoj red…

Što je još impresivnije – brojka igrača ne pada. Štoviše, raste iz sata u sat. Naš redakcijski Destiny stručnjak sam sebe naziva Tzestiny, pa je logično da ćete iz njegovog pera pročitati dojmove (recenziju?) Shadowkeepa. Kad stigne – jer čovjek gušta u igri.

Samo ćemo podsjetiti sve vas koji mislite da je igra mrtva, kako od lipnja igra ima mjesečno preko milijun aktivnih igrača, a sad će te brojke debelo porasti.

Naoružajte se samo živcima jer serveri zbog velike navale igrača i dalje imaju problema. No Man’s Sky i Destiny 2…vjerojatno priča ove generacije. Priča za neki drugi članak o ružnom pačetu i labudu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano