Vijesti

Remake Metal Gear Solida navodno je u razvoju već nekoliko godina i bit će PlayStation ekskluziva

Španjolski Areajugones danas donosi Metal Gear Solid ekskluzivu, koju iz prilično opravdanog razloga danas prenose svi svjetski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Areajugones ranije prošle godine prvi je pisao o DLC-u za God of War Ragnarok, koji je kasnije i izašao te oduševio fanove. Isti medij sada javlja kako je od istog izvora primio informaciju o razvoju remakea za originalni Metal Gear Solid.

Projekt je navodno u razvoju već nekoliko godina dijelom “jedne od početnih faza vraćanja Metal Gear Solid univerzuma”, pišu na Areajugonesu. Remake jedinice uslijedit će negdje poslije remakea Metal Gear Solida 3, što ukazuje kako je Konami odlučio prerađivati igre po redoslijedu radnje, umjesto po datumima izlaska.

Navodno prste u svemu ima i Sony. Kao platforma se navodi samo PS5, a tko zna, ako Metal Gear Solid Delta po planu izađe ove godine, remake originala možda bi mogao 2025., osobito ako je istinita informacija kako je projekt u razvoju već neko vrijeme.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano