Vijesti

Remake Silent Hilla 2 dobio prikaz borbe, ali ne i datum izlaska

Uz potpuno novi Silent Hill: The Short Message koji je, usput rečeno, odmah i objavljen kao besplatan naslov, Konami je na State of Play prezentaciji prikazao i prvi konkretan gameplay za remake Silent Hilla 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

James Sutherland se vraća u otprilike sličnom izdanju, prvo s bejzbolskom palicom, a potom i s nešto ozbiljnijim vatrenim arsenalom. Premijerno smo dobili uvid i u novu perspektivu, koja ostaje u trećem licu, ali je kamera pomaknuta više iznad ramena.

Po pitanju prezentacije, više s fokusom na akcijske dijelove, a manje na atmosferu, vuče na ono što je Capcom napravio po pitanju remakea Resident Evila 2. Zlobnici će reći s manjim budžetom, budući da animacije djeluju malo drveno, ali mi bismo ipak pričekali neki novi prikaz prije donošenja zaključaka.

Kako bilo, vizualno svakako izgleda dobro, premda očito predstoji još poliranja. Shodno tome, datum izlaska još uvijek nije otkriven.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano