Vijesti

Remake Silent Hilla 2 u prvom prikazu puca od atmosfere

Nakon niza glasina i curenja informacija, konačno je službeno potvrđen remake Silent Hilla 2. I to s preko 3 minute trailera koji uključuje i kadrove gameplaya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na remakeu Silent Hilla 2 radi poljski Bloober Team pod patronatom veterana serijala s dizajnerom Masahirom Itom te kompozitorom Akirom Yamaokom. Što je razvidno iz prvog prikaza koji puca od atmosfere.

“Želimo da Silent Hill 2 ostavi isti snažan dojam danas kao i originalna igra prije 21 godinu”, poručio je kreativni direktor Mateusz Lenart iz Bloobera. Ali, kako kaže, nužno je modernizirati neke stvari kako bi ostali u korak s vremenom. U tom smjeru ide odluka plasiranja kamere iznad ramena, zbog imerzije, kaže.

Konami, dakle, nije razočarao. Barem ne s direkcijom, a hoće li Bloober opravdati golema očekivanja saznat ćemo možda iduće godine kada Silent Hill 2 Remake stiže na PC te za konzole ekskluzivno na PS5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano