Vijesti

Remaster Red Dead Redemptiona dobio je zakrpu za 60 FPS-a

Po izlasku ranije ove godine, port Red Dead Redemptiona na PS4/5 i Switch bio je daleko od onoga što ova igra zaslužuje. Tako je ocijenio Digital Foundry, koji je tada ukazao i na sramotnu limitaciju na samo 30 FPS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva mjeseca kasnije, Rockstar je propust djelomično ispravio. Naime, danas bez ikakve prethodne najave Red Dead Redemption je na PS5 primio zakrpu koja dodaje mogućnost igranja u 60 FPS-a. Igrači ju mogu uključiti u meniju igre i, kako javljaju oni koji već igraju, sve djeluje savršeno s konstantnim FPS-om.

Zasad ova mogućnost vrijedi samo za PS5, pa tek treba vidjeti hoće li nekad ubuduće isto dobiti i PS4 te Switch igrači. Treba podsjetiti kako Red Dead Redemption nije portan na Xbox konzole, budući da je on tamo već dostupan kroz povratnu kompatibilnost.

Inače, radi se o kultnom naslovu prodanom u preko 23 milijuna primjeraka. Red Dead Redemption tako je danas igriv na obje moderne konzole u 4K i 60 FPS-a, međutim, još uvijek se čeka izlazak za PC koji tako ostaje jedina platforma bez igre koja je obilježila igranje i gaming industriju. Zasad nema nikakve naznake iz Rockstara kako bi se to moglo dogoditi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano