Vijesti

Remaster The Witchera 3 za PS5 i XSX/S izgleda kao pravi next-gen

Kako je i obećao, CD Projekt Red upravo je demonstrirao next-gen remaster The Witchera 3. Wild Hunt u novoj, Complete izvedbi izgleda jako, jako dobro. Dostojno čekanja i svih odgoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CD Projekt Red pripremio je 4K teksture, kompletno je preradio globalno osvjetljenje, dodao mu ray tracing, brza učitavanja, nove kutove kamere, prekrojio zelenilo, implementirao podršku za FSR 2.0… Na konzolama će remasterirani The Witcher 3 imati dva grafička moda, jedan u 30 FPS-a s ray tracinga i drugi koji prioritizira 60 FPS-a.

Studio obećaje i sitna gameplay poboljšanja, mapa će imati filtere, a na igrivost će definitivno utjecati i podrška za Dual Sense kontrolere u kojoj će uživati PS5 i PC igrači. Kad smo kod igrivosti, CD Projekt pripremio je i jedan novi quest inspiriran Netflixovom TV serijom.

Svim tim grafičkim i tehničkim poboljšanjima divit ćete se u novom photo modu, a sve ovo bit će besplatno za sve dosadašnje vlasnike Wild Hunta od 14. 12. na PC-ju, XSX/S i PS5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano