Vijesti

Remedy diže snagu PlayStationa 5 “u nebesa”, a studio radi na novoj igri

Tko nije igrao Control zbog ovih ili onih razloga, vrijeme je da za koji dan ispravite tu pogrešku. Sigurno je da će na Crni Petak igra biti itekako snižena, a zaista je riječ o igri koju vrijedi odigrati. Baš kao i Alan Wakea, ali njega smo svi odigrali, zar ne?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Control je tako pokupio brojne nominacije, pa i onu za igru godinu, no to ne znači da studio spava na lovorikama uspjeha. Već od ranije se šuška da Remedy radi i na novoj igri, a Sam Lake je praktički to i potvrdio.

Kao što možete pročitati, Sam Lake i vjerujemo ostatak ekipe radi na novoj igri. Većina igrača (pa i ja osobno) želi da je to Alan Wake 2, ali kako se Remedy dodvorava PlayStationu u zadnje vrijeme, nije možda isključeno da će Sony kupiti Remedy i da Remedy radi na nekoj igri za PlayStation 5 kojeg su debelo nahvalili.

PlayStation 5 je čudo…!

Remedy, ali i ostali razvojni studiji već dugo vremena igraju se s igračkom koju mi svi želimo i očito je PlayStation 5 prilično impresivan kad je Remedy oduševljen SSD-om konzole, brzinom streamanja podataka i mogućnosti koje SSD donosi.

“When it comes to the PS5, faster hardware is always appreciated and will make life easier in the short term. But it’s the new SSD that really stands out; essentially streaming will become something that we don’t really have to worry so much about and it will free up some extra CPU bandwidth in the process.”

Iz Remedyja ističu kako nije sve samo u puno boljoj grafici, već će PlayStation 5 donijeti puno bolje iskustvo igranja. Već smo puno puta pročitali da je konzola jako brzo i gotovo bez loading vremena, a istu stvar je ponovno naglasila i ekipa iz Remedyja.

“We tend to forget that it’s not just about getting better graphics in games with a new console, but it’s that the overall experience of using and playing on the console will get significantly better. Playstation 5 is about making a really smooth, quick-to-load experience, and a hardware base that’s easy to use for us developers, which is great, because it allows us to harness the hardware power quicker.”

Zadnje glasine kažu da će Sony predstaviti PlayStation 5 u veljači iduće godine, a još novije glasine kažu da se Sony vraća na E3 iduće godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano