Vijesti

Remedy je počeo rad na Alan Wakeu 2, ali je odustao od igre…

Alan Wake mi je osobno jedna od najboljih Xbox 360 igara koje sam uopće igrao. Ne samo to, već mi je Alan Wake jedna od najboljih igara kompletne tadašnje generacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra je imala nenadmašnu atmosferu, a i grafika je za to vrijeme bila čisti spektakl. Očekivalo se da ćemo dobiti nastavak, ali od Alan Wakea 2 za sad sigurno neće biti ništa.

Remedy posjeduje Alan Wake IP, ali nema ideje za igru…

Iz Remedyja su otkrili kako su zapravo počeli raditi na Alan Wakeu 2 prije par godina. Krenuli su u izradu igre i jednostavno odustali jer sve ideje koje su imali i sve što su napravili, nije imalo smisla. Nedostatak vizije i mašte kud žele ići s nastavkom doveo je do toga da od igra neće bit ništa.

Barem neće biti idućih par godina jer je Remedy pun obaveza i drugih projekata. Kao što znate, studio trenutno radi na Controlu, a paralelno rade i još jedan projekat za azijsko tržište.

Tako da od Alan Wakea 2 zasad ništa, ali možda je tako i bolje. Ako nemaju ideju kud s igrom, onda nema smisla forsirati bezveze igru i potencijalno ubiti čitav (možebitni) serijal.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano