Vijesti

Resident Evil 4 Remake osim na PS5 dolazi i na PS4, a dobili smo i prikaz za Village iz trećeg lica

Capcom je nizom novosti oduševio fanove Resident Evil serijala Showcase prezentacijom na Tokyo Games Showu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počevši s Resident Evil Villageom dobili smo detaljni prikaz kako izgleda Ethan Winters u novom pogledu iz trećeg lica. Njegova kćer nastavlja priču u ekspanziji Shadows of Rose gdje Rose ponosno nosi očevu jaknu, ima neke neobične moći, a neprijatelji su sasvim drugačiji od onih koje smo viđali u igri.

Također su predstavili nove dodatke za Mercenaries mod, prikazali nova mjesta za borbu, ali najvažnije – sada možete igrati s Lady Dimitrescu ili Lordom Heisenbergom. Svo troje unutar Resident Evil Village GOLD DLC-a izlazi 28. 10. na svim aktualnim platformama.

Širenje na nove platforme

Do kraja ove godine Resident Evil 8 dobit će svoju Mac verziju, a biti će igriv na svim MacBookoovima s M1 i M2 čipovima. Najavljen je i novi Resident Evil Cloud za Nintendo Switch što će omogućiti streamanje Resident Evil igara. Već 28. 10. će se moći zaigrati Resident Evil Village, 2. 12. njegovu ekspanziju, a u razvoju su i cloud verzije za Biohazard te Resident Evil 2 i 3 remakeove.

Svi posjetitelji Tokyo Games Showa mogu zaigrati i PS VR2 verziju Resident Evil Villagea što nam daje naznaku kako će vjerojatno biti dio početne postave novog Sonyevog novog VR-a. Predstavu je Capcom zaključio najavom razvoja Resident Evil 4 Remakea za druge platforme i konzole osim PlayStationa 5, pa tako i na stare konzole, te zakazao novu prezentaciju za listopad gdje ćemo dobiti više informacija o samoj igri.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano