Vijesti

Respawn negirao glasine da je Titanfall serijal “mrtav”

Ipak ima nade, zar ne?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih dana svjedoci smo raznoraznih natpisa o tome kako je Respawn odlučio Titanfall serijal baciti duboko u ropotarnicu povijesti. Kriv je zato ponajviše EA koji je izbacio Titanfall 2 u najgore moguće vrijeme. Tempirati izlazak igre kada u razmaku od nekoliko dana na tržište dolaze novi Call of Duty i Battlefield i nije baš najpametniji potez, zar ne?

A Titanfall 2 je od spomenutog trojca možda i bio najbolja igra.

Nakon što je Titanfall 2 nažalost bio komercijalni neuspjeh, Respawn se okrenuo novim projektima. Jedan od njih je megapopularni Apex Legends koji je i dan danas veliki hit, a ništa manje odlična igra nije bio ni Star Wars Jedi: Fallen Order.

Na sreću svih nas igrača koji cijenimo i volimo Titanfall serijal, Respawn je sinoć putem Twittera potvrdio da je igra i dalje uklesana u DNA studija. Kako drugačije protumačiti njihove riječi “tko zna što budućnost donosi” osim da su snažan hint kako ćemo ipak vidjeti novu igru u serijalu?

Dakle, nada nije ona gospođa koja daje svima, nego u slučaju Titanfalla ona definitivno – postoji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano