Vijesti

Respawn radi na novom single player FPS-u, no u pitanju nije Titanfall

Jedan od najuspješnijih EA studija svakako je Respawn. Dokazali su davno što znaju i umiju s prvim i drugim Titanfallom koji nažalost zbog “XY” razloga nisu ispunili prodajna očekivanja, no kvaliteta spomenutih naslova nikada nije bila upitna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Procvat i priznanje (javno) publike, Respawn je zaradio nakon izlaska Apex Legendsa koji je i dan danas jedna od najigranijih i najboljih battle royale igara. Pomalo smo se uplašili kako će se Respawn ugušiti pod svitom battle royala žanra, no na sreću svih nas vrlo brzo smo demantirani.

Star Wars Jedi: Fallen Order kao putokaz za EA

Trebalo je, baš dugo je trebalo, Electronic Artsu da shvati kako single player igre nisu mrtve i da itekako mogu napuniti kasicu prasicu do vrha. Star Wars Jedi: Fallen Order pokazao se kao veliki komercijalni uspjeh i nastavak je jednostavno neizbježan.

Ako ćemo vjerovati poznatom industrijskom insideru i novinaru Jeff Grubbu, Respawn će nastavak Fallen Ordera službeno otkriti u petom mjesecu ove godine na zasebnom eventu koji će u cijelosti biti posvećen samo Fallen Orderu 2 koji bi trebao izaći na kraju 2022. godine, a najkasnije početkom 2023.

Ali, to nije sve!

Prema posljednjim glasinama, Respawn uz Fallen Order 2 i Apex Legends, radi na još jednoj novoj igri. Riječ je o single player FPS-u koji je fokusiran na mobilnost, kretnje, odnosno poeziju pokreta. Možda nekakav križanac Dooma i Titanfalla? Ne znamo. Ono što sigurno znamo da u pitanju nije Titanfall 3, već sasvim originalni IP.

Izlazak se očekuje tek 2024. ili 2025. godine, a više o samoj igri saznat ćemo vrlo vjerojatno tek iduće godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano