Vijesti

Respawn studio (Apex, Titanfall) radi na poptuno novom IP-u

Nakon Titanfalla, studio Respawn koji su osnovali veterani iz Infinity Warda dokazao se kao jedan od najsposobnijih u gaming industriji. Sve što naprave ispadne vrhunski, pa je tako Apex Legends i dalje jedna od najpopularnijih igara današnjice, a Star Wars Jedi: Fallen Order je prva kvalitetna Star Wars igra u dugo godina te ujedno i jedna od najboljih igara 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine izdali su i solidan Medal of Honor u VR okruženju, a EA je praktički potvrdio kako studio radi i na nastavku Fallen Ordera. Osim toga, Respawn radi na još jednom naslovu i to potpuno novom IP-u.

Potpuno novu igru otkriva oglas za zapošljavanje. Respawn traži softverskog inžinjera koji će se pridružiti manjem novooformljenom timu u radu na potpuno novoj igri.

Dakle, Respawn trenutno radi na čak 3 igre. Na Apex Legendsu radi novi studio u Vancouveru, a studio u Kaliforniji sada tako radi na najmanje dvije igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano