Vijesti

Rezime Netflixove prezentacije: Novi Castlevania anime, Dragon Age, Tekken, La Casa de Papel…

Na petom danu Geeked tjedna stigao je red na igre. Netflix je najavio hrpu mobilnih igara prema vlastitim popularnim serijama i TV serije prema tuđim popularnim igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Castlevania Nocturne

Netflix je prezentaciju zatvorio s Castlevania serijom, a mi s ovim otvaramo. Castlevania Nocturne je novi anime. Glavni lik je Richter Belmont (Rondo of Blood, Symphony of the Night), prati temelje postavljene u igrama, a radnja se odvija stoljećima nakon već postojećeg Netflixovog animea. Producent je ponovno Kevin Kolde.

Dragon Age: Absolution

Bioware i Netflix su se udružili na Dragon Age animiranoj seriji. S novim likovima u novom dijelu kraljevstva, premijeru će imati u prosincu.

Tekken: Bloodline

I Tekken će dobiti svoju animiranu TV seriju. Prati Jina od njegovog ranog djetinjstva kada ga je majka učila vještinama samoobrane, nakon čega će uslijediti tragičan događaj koji će ga zauvijek promijeniti. U seriju je blisko uključen Katsuhiro Harada, čovjek koji 25 godina vodi razvoj fighting serijala, a na Bloodlineu radi kao producent.

Shadow and Bone: Destinies

Dok čekamo drugu sezonu popularne fantasy serije Shadow and Bone (snimanje je završeno), Netflix je otkrio razvoj narativnog RPG-a. Destinies je mobilna igra za jednog igrača. Sa snažnim naglaskom na priču, svaka odluka će imati utjecaj na njezin tijek. Keighley je na prezentaciji natuknuo rogue-like elemente, a kako će izgledati saznat ćemo negdje dogodine.

La Casa de Papel

Mobilnu igru dobit će i globalni fenomen La Casa de Papel. U cell-shaded grafičkom stilu, poznata ekipa ima novi zadatak. Pljačka se održava negdje u Monaku, pa iako će biti akcijskih sekvenci u obliku TPS napucavanja, glavninu igre sadržavat će strateške odluke u stealth načinu igranja poput obijanja brava, gašenja alarm sistema itd.

The Queen’s Gambit Chess

The Queen’s Gambit bit će više opuštajuća igra gdje ćete upijati savjete od poznatih šahovskih majstora iz serije, a koje kasnije možete izazvati na pravu šahovsku partiju. Na šahovski dvoboj će se moći pozvati i prijatelji.

Desta: The Memories Between

Desta: The Memories Between je strategija na poteze developera odličnog Monument Valleya, stoga ovo držimo na oku. Izlazi kasnije ove godine, a bit će dostupno i na Steamu.

The Cuphead Show, nova sezona

Cuphead i Mugman se u novim epizodama vraćaju ovo ljeto. Nova sezona kreće 19. 8., imat će 36 epizoda koje će Netflix emitirati u blokovima po 12.

Lucky Luna

Lucky Luna je Netflixova originalna igra. Lunu će igrači na mobitelima voditi kroz skrivene tamnice i mitske hramove kako bi otkrila tajne svoje prošlosti. Igra je inspirirana japanskom narodnom pričom.

Dota Dragon’s Blood, treća sezona

Treća sezona Dota serije dobila je teaser trailer. Izlazi 11. 8.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra