Vijesti

Režiser Ghost of Tsushima filma želi isporučiti i nadmašiti vizuale poput onih u igri

Nakon velikog uspjeha The Last of Us serije, koja je pokazala da postoji puno mjesta za dobre TV adaptacije igara, sve više nas zanima filmska adaptacija Ghost of Tsushime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film će biti režiran od strane Chada Stahelskog (poznatog po John Wick filmovima), koji je u intervjuu za Discussing Film izrazio svoju ambiciju da vizualno ostvari ono što je igra ostvarila, a možda čak i nadmaši.

“Ako uronite u priču o Jin Sakaiju i onome o čemu zapravo govori, Ghost of Tsushima ima stvarno zanimljivo priču”, kaže Stahelski. “Već iz filmova o Johnu Wicku možete zaključiti da volim boju i kompoziciju. Zaista mi je izazov isporučiti, a ako ne i nedmašiti ono što je igra ispunila s vizualnim elementima. To je nešto što trenutno istražujemo. Kako izvesti takvu paletu bolja? Kako oživjeti taj svijet na realističan i prizemljen način?”

Stahelski želi da film bude kompletno na japanskom jeziku, a s tim se navodno slaže i Sony. Prošle godine je potvrđeno da će scenarij pisati Takashi Doscher, koji stoji iza trilera Still s Madeline Brewer i znanstveno-fantastičnog filma Only. Takashi još uvijek radi na scenariju, a Stahelski istražuje kako prenijeti prepoznatljive vizuale na veliko platno, što znači da se Ghost of Tsushima film još uvijek nalazi u fazi predprodukcije.

Povezano