Vijesti

Riders Republic izgleda kao pravi mali raj za ljubitelje ekstremnih sportova

Nakon skoro godinu dana, konačno smo dobili detaljniji prikaz za nadolazeći Ubisoftov naslov Riders Republic koji nam dolazi već 2. 9. ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imamo centar igre kojim ćemo se slobodno kretati i odabirati ono što želimo igrati (nešto slično Ghost Recon Breakpointu gdje su svi igrači bili na jednom mjestu i čekali da igra počne). Tu će biti i karijera, multiplayer mode gdje ste dio šesteročlanog tima, tricks mode koji je zapravo verzija Steepa 2. Vožnja bicikla u prvom licu izgleda nevjerojatno, a da ne govorimo o wingsuit natjecanju gdje doslovce letite kroz kanjone.

Riders Republic će također imati turistički dio gdje ćete moći stati na loptu, posjećivati i diviti se brojnim lokacijama. Sve to pogledajte u najavi ispod.

Ubisoft je ujedno naveo da će igra imati više beta verzija koje ćemo moći zaigrati. Tako ćete definitivno moći provjeriti da li je igra za vas. Radujete li se Riders Republicu? Još jedno ćemo vam skrenuti pažnju kako downhill s biciklom izgleda nevjerojatno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano