Vijesti

Riders Republic je Ubisoftov novi ekstremni MMO s next-gen grafikom

Idemo uzeti Steep, nabrijati ga 100 puta, ubaciti bicikle i leteća odjela, napucati grafiku, ubaciti 50 igrača i napraviti novu igru. Luđaci iz Ubisoft Annecyja su to i napravili i tako je nastao Riders Republic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda je MMO pretjeran izraz, ali s preko 50 igrača ćemo se naći na vrhu masiva nekog od američkih nacionalnih parkova poput Yisemite Valleyja, Ziona, Grand Tetona i drugih, pa ćemo se s različitim prijevoznim sredstvima utrkivati do podnožja u ekstremno kaotičnom stilu. I izgleda fantastično. Kako po gameplayu, tako i po grafici koja je baš next-gen.

Na raspolaganju će biti različiti tipovi bicikala, snowboardova, skija i wing-suitova, a sve licencirano od proizvođača opreme poput Canyona, Rossingola, Salomona i drugih. Isto tako natjecat ćemo se u pravim licenciranim natjecanjima poput Red Bull Rampage i X-Games izazova.

Riders Republic na sve moguće konzole i PC stiže 25. 2. iduće godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano