Vijesti

Riot je najavio League Of Legends MMO

Ako bi netko mogao trebao biti zadovoljan proteklom godinom onda je to definitivno Riot. League of Legends proživljava neku novu mladost, a njihov kompetitivni herojski FPS postao je pravi hit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlično je organiziran i LoL Worlds bez ijednog slučaja zaraze koronom gdje je i naš Perkz s G2 Esports stigao do polufinala, a ovu fantstičnom godinom Riot je odlučio zaokružiti velikom objavom.

Potrpredsjednik Riot-a najavio je League of Legends MMO bez fanfara, bez eksplozivnog trailera, bez ikakvog medijskog priopćenja. Napravio je to u totalno ležernom stilu, onako usputno na Twitteru.

“Moj novi posao u Riotu je projekt koji su mnogi od vas priželjkivali”, zagonetno je krenuo Greg Street, a zatim i potvrdio:

Totalno atipično za Riot, ali poznavajući njihov modus operandi pretpostavljamo kako bismo konkretne informacije o LoL MMO-u trebali dobiti uskoro. Zasad se iz jednog tweeta da iščitati kako je igra tek u nekoj početnoj fazi razvoja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano