Vijesti

Rockstar je odustao od remastera GTA 4 i RDR-a, koncentrira se na GTA 6

Ako je vjerovati Tezu, popularnom leakeru koji je svoje ime stekao na većinski točnim informacijama o GTA Onlineu, kontroverze i relativni neuspjeh GTA remastera s kraja prošle godine zaslužni su za otkazivanje remastera prvog Red Dead Redemptiona te GTA 4.

Glasine o remasterima omiljenih Rockstarovih igara s pretprošle generacije konzola kruže internetom posljednjih nekoliko mjeseci i sada se čini kako od njih ipak neće biti ništa.

Kako je kasnije Tez pojasnio, remasteri GTA 4 i Red Dead Redemptiona zapravo nikada nisu ni bili u razvoju. Međutim, Rockstar je na njih ozbiljno računao poslije remastera HD trilogije. Tako je, barem zasad, sve ostalo samo na ideji.

Da su remasteri trilogije bili dobri, njih bi se vjerojatno primio Grove Street Games razvojni studio, a ovako je Rockstar odlučio vlastite resurse radije usmjeriti prema nastavku najiščekivanije igre svih vremena – GTA 6.

AŽURIRANJE VIJESTI 18:00: Na izvještaj Teza nadovezao se Kotaku, koji je također potvrdio istu informaciju. “Kotaku putem svojih izvora može potvrditi da je Rocktar trenutno fokusiran na razvoj GTA6, te je odložio prerade ranijih igara”, napisao je Kotakuov urednik.

Igra

Povezano