Vijesti

Rockstar Mag: Otkrivanje GTA 6 ove godine, izlazak ne prije 2024.

Kreator francuskog Rockstar Maga piše na Twitteru kako je GTA 6 stigao do bitne prekretnice, nakon koje razvoj najiščekivanije igre svih vremena više nebi trebao nailaziti na veće poteškoće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nosi ime studija, Rockstar Mag i nije baš najpouzdaniji medij, ali u nekoliko navrata njegovi autori su iznosili relativno točne informacije, što je dovoljno da ih citiraju i najveći svjetski mediji.

Chris’ Klippel smatra kako bismo pravu najavu mogli dobiti do kraja ove godine, a GTA 6 bismo mogli igrati krajem 2024. S 2024. se poklapa i financijska projekcija izdavača Take-Twoa, koji prognozira nagli porast prihoda u naredne dvije godine, što je sposoban ostvariti isključivo GTA 6.

Podsjećamo, i najutjecajniji novinar gaming industrije Jason Schreier smatra kako ćemo ove godine dobiti službenu najavu igre. Ako je suditi prema prethodnicima, bit će to teaser trailer duljine oko minute, a koji bi trebao otkriti lokaciju ili lokacije GTA 6.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano