Vijesti

Rockstar odustaje od Red Dead Online, a igrači protestiraju kao klaunovi

Red Dead Online nikada nije dosegnuo popularnost GTA Onlinea. A vjerojatno nikada ni neće budući da Rockstar nije ni približno aktivan na radu i promociji te komponente igre, pa tako već godinu dana nismo dobili značajniju nadogradnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito je, RD Online umire, međutim, igrači se ne predaju, pa tako tisuće i tisuće igrača posljednjih dana sudjeluju u organiziranom protestu koji se raširio po internetu.

Kako bi podignuli svijest o stanju igre igrači su se započeli oblačiti i puniti lobbyje kao klaunovi, a stvar je otišla toliko daleko da se čak organiziraju i natjecanja tko će bolje iskombinirati limitirani izbor odjeće kako bi izgledao što nakaradnije.

Klauniziranje umjesto grubih poruka

Jedan od organizatora za Polygon je izjavio kako je ovo njihov način protestiranja te se žele distancirati od onog uobičajenog pristupa gdje dominira mržnja i neugodan govor prema developerima.

Youtuber OnlyPVPCat napravio je presmiješan presjek svih događanja s jednog od protesta koji se održao krajem prošlog tjedna. Kako izgleda neozbiljni Divlji zapad pogledajte ispod.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano