Vijesti

Rockstar s GTA 6 teži savršenstvu

Posljednje financijsko izvješće Take-Two, Rockstarove matične kompanije, preciziralo je datum izlaska najiščekivanije igre današnjice. Plan je izdati GTA 6 u jesen iduće godine, a sada je šef T2 gostovao na američkom CNBC-u gdje se raspričao više o igri i internim odnosima.

Ne samo igrače, GTA 6 strašno zanima i ulagače te brojne druge koje igre i igranje u načelu ne zanimaju. GTA je već desetljećima globalni fenomen, pa ni ne čudi gostovanje Straussa Zelnicka na najvećem financijskom TV mediju.

S obzirom na povijest odgoda Rockstarovih naslova, urednike CNBC-s je najviše zanimalo koliko je pouzdan ovaj okvirni datum izlaska.. Na čemu se temelji novi vremenski okvir? Odluka o datumu nije proizvoljna ili nusprodukt nagađanja, pojašnjava Zelnick te dodaje kako je ona donesena opreznije nego dosad, u dogovoru sa svim sudionicima razvoja te ju komunicira s velikim samopouzdanjem.

Kod GTA 6 nije pitanje broja bugova, nastavlja Zelnick, već Rockstarova želja da igru izda kao dosad neviđeno iskustvo te se teži savršenstvu. A GTA 6 će, čini se, savršen biti negdje krajem iduće godine.

Igra

Povezano