Vijesti

Rockstar traži krivca za još jedno curenje: “Uništili su najavu GTA 6”

Rano ujutro u srijedu odmah iz kreveta izvijestili smo o konačnoj najavi GTA 6. Nju je prvi otkrio novinar Jason Schreier, da bi Rockstar nedugo potom istu i službeno potvrdio. Najavio je prvi trailer za početak prosinca, međutim, plan je možda bio drugačiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je vjerovati uredniku Rockstar Maga Chrisu Klipelu, developer je planirao bombastičnu i bogatiju najavu, da bi na kraju sklepao tek niz tekstualnih objava. Dodaje kako je trenutno stanje u Rockstaru takvo da su Sam Houser i Strauss Zelnick, suosnivač Rockstara i šef Take-Twoa, bijesni te traže “glavu” koja je još jednom procurila informacije iz studija.

“Pokreće se interna istrega kako bi otkrili tko je bio doušnik Schreieru. Strogo će kazniti onoga tko bude uhvaćen u odavanju povjerljivih informacija te nepoštivanja NDA ugovora. Žalosno je što je najava najiščekivanije igre u povijesti pokvarena na ovakav način”, napisao je.

Tako smo, navodno, umjesto logotipa ili čak kratkog teaser videa dobili samo linije teksta. Obratio se i sam Schreier koji tvrdi kako ništa navedeno nije istina. “Uvijek su planirali otkriti igru na ovaj način i nisu ništa promijenili zbog moje objave”, odgovorio mu je Schreier, na što je Klippel nadodao kako ima informacije koje je teško osporiti.

Igra

Povezano