Vijesti

Rune Factory 5 odgođen na zapadu za 2022. godinu

Iako je igra već izašla u Japanu, izlazak na zapadu je nažalost prebačen za sljedeću godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

XSEED je potiho prebacio datum izlaska Rune Factory 5 JRPG-a sa ove na sljedeću godinu. Iako nisu izjasnili razlog, vrlo je moguće da je potrebno dodatno vrijeme kako bi se dovršila lokalizacija na engleski i ostale važne svjetske jezike. Lokalizacija japanskih igara je uvijek bila izazov izdavačima na zapadu te su ovakve odgode nažalost sasvim normalna pojava. To je ujedino i razlog zašto mnoge igre na zapadu dobivamo sa većim ili manjim vremenskim odmakom naspram njihovog izlaska u Japanu.

Rune Factory je svoj put započeo prije 15 godina kao spin-off popularnog Harvest Moon serijala. Producent Harvest Moona Yoshifumi Hashimoto je opisao Rune Factory kao Harvest Moon u kojem mašete mačem. Do sada je objavljeno sedam nastavaka, koji su uglavnom izlazili za Nintendo konzole uz jedan izlet na PlayStation 3 sa Rune Factory Oceanom.

Ukoliko volite šarmantno farmanje te opuštajuće borbe i prekranu glazbu, držite Rune Factory 5 na radaru za sljedeću godinu, kada bi napokon trebao izaći i na zapadu za Nintendo Switch.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano