Vijesti

S novom nadogradnjom Cyberpunk se izvodi malo bolje na PS5

Stigla je nova izvanredna nadogradnja za Cyberpunk 2077. 1.22 hotfix popravlja neke od problema koje je stvorila prethodna nadogradnja te se malo poigrava s izvođenjem na PS5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponajviše su popravljeni novi problemi u questovima nakon posljednje nadogradnje te novi crashevi, a na PS5 se CD Projekt posebno pozabavio s memorijom na PS5. Igrači na internetu javljaju kako se Cyberpunk na PS5 sada izvodi mrvicu bolje, a na PS4 je i dalje jednako loše.

Ovisno o platformi nadogradnja je teška oko 15-ak gigabajta, a unatoč uloženom trudu u posljednjih mjeseci rekli bismo kako Cyberpunk 2077 još uvijek nije zadovoljio uvjete za ponovno vraćanje igre na PS Store.

Inače, unatoč svim problemima CD Projekt je prošlog tjedna otkrio kako je Cyberpunk 2077 zaslužan za daleko najbolju godinu u povijesti kompanije. S financijske strane, naravno. CD Projekt je od CB2077 uprihodovao preko pola milijarde dolara, a otkriveno je i kako je povrat novca tražilo tek 0,2% igrača.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano