Vijesti

S prvim trailerom Assassin’s Creed Shadows zakazan za studeni ove godine

Točno po planu, Ubisoft je objavio prvi trailer za novi veliki Assassin’s Creed naslov. Tzv. Project Red preimenovan je u Assassin’s Creed Shadows, a igrat ćemo ga u studenome ove godine.

Glasine su bile točne. Dva su glavna lika, ženska nindža Naoe te naturalizirani samuraji iz Afrike imena Yasuke, nastao prema povijesnoj legendi. “U pozadini turbulentnog kasnog Sengoku razdoblja, dok uvode Japan u novu eru ovaj dvojac otkrit će zajedničku sudbinu”, stoji u opisu trailera.

Ubisoft dodaje kako će se moći igrati s oba lika, svaki ima svoj vlastiti set jedinstvenih sposobnosti i skillova, pa ćete željeti reprizirati questove i misije na različite načine. Pritom sve ukazuje na puno stealtha, stoga se radujemo velikom povratku tog načina igranja.

Open world Japan

Open world Japan u AC: Shadows brojat će nekoliko gradova s dvorcima, svetišta, luke, živopisne pejzaže itd. Po viđenom nas čeka možda i najatraktivniji prikaz feudalnog Japana ikada. Naravno, uz u tom kontekstu nezaobilazni Ghost of Tsushimu.

Datum je zakazan za 15. 11. u nekoliko izdanja za PC, PS5 i XSX/S, a već sada su potvrđeni kasniji DLC-ovi i ekspanzije. Gameplay prikaz očekujemo u lipnju na Ubisoft Forward prezentaciji.

Igra

Povezano