Vijesti

Sada i GTA ima svoju pretplatničku uslugu – GTA Plus

Pretplate su in i pretplate su budućnost, a izgleda da je to budućnost i najpopularnije gaming franšize na svijetu. Rockstar je predstavio GTA+, mjesečnu pretplatu za GTA Online koja igračima donosi niz pogodnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GTA+ pretplatnici svaki mjesec će dobiti 500 tisuća GTA$, mogućnost otključavanja različitih nekretnina bez plaćanja, posebne nadogradnje za vozila, dodatne bonuse na nagrade i RP te još pogodnosti u različitim in-game trgovinama, a koje možete pronaći na službenom blogu.

Pretplatnici će i dalje moći kupovati Shark kartice pravim novcem, a samo za njih one će donositi još više dodatne valute. Pogodnosti će i specijalan sadržaj će se izmjenjivati na mjesečnoj bazi, a Rokcstar obećava da ono neće umanjiti priljev regularnog sadržaja u istom obujmu kao i dosad.

Pretplatiti se od 29. 3. za 6 eura mjesečno mogu pretplatiti svi PS5 te XSX/S igrači, a zasad nema planova o pretplati na PC-ju i konzolama stare generacije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano