Vijesti

Sagradite i obranite planinsko selo od nedaća u igri Laysara: Summit Kingdom

Ako ste željeli postati dinaroidni seoski vjećnik ili možda planinski Tomislav Tomašević u manjem ruhu, ima jedna igra za vas. Raznih Sim City igara i derivata gdje strateški upravljate nečime ima na tone. Ali Laysara: Summit Kingdom se razlikuje od većine po jednom elementu kojeg ovaj posljednji trailer prikazuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je. Radi se o tome da svako naselje u igri stvarate na visokim planinskim obroncima. Naselje će se sastojati od 3 kaste, a vaš će zadatak biti uspostava svega što je potrebno da ljudima ničega ne fali – od energenata, hrane pa do povezanosti međusobnih naselja. Najveći izazov će biti obrana od raznih vremenskih nedaća kao što su nevrijeme, ekstremni uvjeti karakteristični za planinske krajeve, lavine i slično. Naravno, dodatni izazov će biti kako se oporaviti od takvih katastrofa.

Ako vam se to čini kao nešto što bi mogli igrati, Laysara: Summit Kingdom će izaći u prvom kvartalu 2023. godine za Steam.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano