Vijesti

San Andreas Mercenaries je dosad najeksplozivnija ekspanzija za GTA Online

GTA Online i dalje ide snažno, iz mjeseca u mjesec ne silazi s liste najigranijih naslova na svim platformama, a samo na spomen San Andreasa uopće ne sumnjamo da će uskoro igrača biti još i više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GTA Online: San Andreas Mercenaries još je jedna besplatna velika ljetna ekspanzija. Igrači će se pridružiti timu ekspertnih pilota i bivših elitnih vojnika u borbi protiv Merryweather Securityja, najveće privatne vojske u San Andreasu.

Bit će ovo akcijom nabijena ekspanzija i gotovo svaka nova misija svodi se na akciju. Centar operacija bit će prerađeni Mammoth Avenger, moći ćete ga nadograđivati oklopima i strojnicama, a s njega ćete kretati u misije hakiranja serverskih farmi, provoditi racije, uništavati vrijedne ciljeve te općenito provoditi kaos.

U tome će vam pomoći novo oružje, Tactical SMG, idealan za pucanje iz automobila. Rockstar ovom prigodom uvodi nešto što je trebalo biti u igri još prije 10 godina – alternativna kontrola trčanja (hold to sprint). Igračima će pomoći i nova opcija tagiranja garaža, a sve to već za deset dana – od 13. 6.

Prvi trailer očekujemo u narednim danima, a više informacija o ekspanziji možete saznati na Rockstarovim stranicama.

Igra

Povezano