Vijesti

Santa Monica uz novi God of War radi na još jednoj igri

Dvije velike potvrde dobili smo iz jednog od najjačih Sonyjevih studija. Santa Monica osim na God of War Ragnarok radi na još jednoj igri, a to ujedno znači kako unutar studija imaju definiran dodatan team.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je studio sam priznao na Twitteru gdje su oglasili potragu za Art Directorom za još nenajavljenoj igri. Radi se o jednoj od najvažnijih pozicija u produkciji svake AAA igre.

O novoj igri zasad još nemamo konkretnijih informacija. Budući da ih još neko vrijeme neće ni biti, barem dok 2022. ne izađe God of War Ragnarok, možemo samo nagađati iz prethodnih glasina.

Dugo vremena Santa Monicu se povezivalo s nikada otkrivenom novom sci-fi igrom, a glavni krivac za to je Cory Barlog. On je u nekoliko navrata na Twitteru teasao sci-fi temu i okruženje.

Pričalo se kako je sci-fi projekt u razvoju još od 2018. i to ćemo zasad uzeti kao najvjerojatniju mogućnost. Sve do neke konkretnije informacije. Što biste vi voljeli od Santa Monice?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano