Vijesti

Saznajemo: Nova isporuka PS5 konzola trebala bi ovaj tjedan stići u Hrvatsku

Kako saznajemo iz inače pouzdanog izvora, ovaj tjedan nakon poduže vremena u Hrvatsku stiže značajnija isporuka novih PS5 konzola. Ovisno u kojoj trgovini ste obavili predbilježbu, svoje konzole bi mogli dobiti oni koji su to napravili od 12. do sredine 3. mjeseca, ali vjerojatno ne svi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako to obično biva, dostupni komadi rasporedit će se po trgovinama, ali ako i ne dobijete svoj primjerak nemojte previše očajavati jer više nebi trebalo biti toliko dugog razmaka između većih isporuka.

U svakom slučaju, djelatnici trgovina nisu krivi za trome isporuke pa se suzdržite od zatrpavanja upitima. Upiti neće ubrzati isporuku, a njihova količina je tolika da utječe na regularno svakodnevno djelovanje. Kontaktirat će vas na vrijeme.

Nova isporuka PS5 konzola definitivno će utjecati i na sivo tržište preprodavača PS5 konzola koje smo istraživali mjesecima,. Saznali smo na koji način djeluju, da su povezani s (najmanje) jednom trgovinom, koliko zarađuju

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano