Vijesti

Saznali smo cijenu Phantom Liberty ekspanzije za Cyberpunk 2077

CD Projekt će večeras od 21 sat na Summer Game Fest prezentaciji isporučiti prvi pravi prikaz Phantom Liberty ekspanzije za Cyberpunk 2077, a nekoliko sati ranije saznali smo njezinu cijenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na GOG trgovini na kratko se prikazala cijena od 30 eura. Iznos još uvijek nije službeno potvrđen, ali ipak se radi o trgovini u vlasništvu istog izdavača, stoga smo prilično sigurni u točnost iste. Pritom uzmite u obzir da Phantom Liberty neće biti standalone ekspanzija, već je za igranje iste potrebno posjedovati osnovnu igru.

CD Projekt je već ranije potvrdio kako će nakon SGF prezentacije prvi priliku zaigrati ekspanziju dobiti novinari i kreatori, a potom i najveći fanovi na svojevrsnoj globalnoj turneji. Naime, developeri tokom ljeta planiraju posjetiti velike svjetske metropole i tako promovirati ekspanziju od koje mnogi očekuju jako puno.

Nakon što se Cyberpunk 2077 konsolidirao s tehničkim problemima i sada je igranje istog prilično ugodno iskustvo, Phantom Liberty ekspanzija će zaobići stare konzole, stvarajući tako sve preduvjete za isporuku kvalitetnog proizvoda.

Igra

Povezano